Wat onze klanten zeggen

Onze klanten beoordelen ons met een dikke voldoende! Wij doen er alles aan om onze service en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

     

 

icon
SCHADE: Anoniem
17 mei 2019

Ik ben tevreden over het eindresultaat van het herstel, ook was de communicatie goed verlopen en is het geheel naar tevredenheid opgeleverd. Ook wat additionele deukjes werden meegenomen door de hersteller voor een zeer gunstige prijs. Door drukte en vakantie van personeel kon de schade niet binnen de afgesproken termijn worden hersteld maar door gebruik te kunnen maken van vervangend vervoer is dit probleem ook verholpen.

icon
SCHADE: Anoniem
4 mei 2019

Firma Oudshoorn & Ruygt heeft de schade aan de achterbumper prima gerepareerd, zij waren zelf eerst niet tevreden met het eindresultaat en zijn tot het uiterste gegaan om de (achteraf) lastige kleur tot volle tevredenheid te herstellen. Ook is het vervangend vervoer goed geregeld, geen afgetrapte bak maar een keurig nette Aygo . Al met al een prima schade hersteller die zijn vak verstaat, i.p.v. de makkelijk uitweg te zoeken wat andere schade herstellers wel doen om een compleet nieuwe bumper aan te bieden incl. spuitwerk voor 2,5x meer kosten. Afleggers zijn zulk soort bedrijven en weinig kennis in huis hebben. De verzekeringsmaatschappijen en klanten zijn hierdoor gewoon de dupe van. TIP: meld je schade aan bij Fixico en beoordeel dan waar je je schade laat herstellen, de offerte's zijn goed en overzichtelijk, binnen een dag minimaal 4 zeer scherpe offerte's ontvangen en lees goed wat ze doen voor het geld, om gezeur achteraf te voorkomen!

icon
SCHADE: Wim uit Delft
26 april 2019

Zeer klantvriendelijk. Goed advies voor het onderhoud van de auto tot in de kleinste punten. Al vele jaren klant omdat ik in het personeel alle vertrouwen heb en nog nooit een teleurstelling heb ervaren.

icon
SCHADE: Peter Coolsma
16 april 2019

Sabine, mijn Le Mans Metallic blauwe BMW 1-serie, had een lelijk wondje op d'r linkerheup. ;-) De vorige eigenaar kon niet al te best parkeren... Ik was enorm bezorgd om het resultaat van de operatie - maar echt, ik ben een autogek en een zeer kritisch mens; ik zie werkelijk geen kleurverschil, noch verschil in textuur van het lak-oppervlak. Prijs was zeer schappelijk voor het geleverde werk, een moderne en ruime leenauto was inbegrepen. Aanbevolen!

icon
WERKPLAATS: Henk uit pijnacker
12 april 2019

APK voor mijn Mazda MX 5 Miata 1.8 uit 2002. Werd goed meegedacht over wel/niet plaatsen van de knipperlichten. Fijn en goed geholpen, direct contact met de monteur waardoor de lijnen kort zijn en ruimte is voor overleg. Kon snel terecht bij deze dorps garage.

icon
SCHADE: Anoniem
21 maart 2019

Deukje uit de voorbumper gehaald en wat krassen zijn hersteld. Auto gebracht en kreeg een leenauto mee waar alleen benzine kosten bij kwamen en de huur is dan Gratis. Schade is prima hersteld en ik kan een ander aanraden daar de auto te herstellen. Ik zie geen kleurverschil !

icon
WERKPLAATS: Anoniem
4 maart 2019

Wij zijn erg tevreden met de service van Autototaalservice Oudshoorn & Ruygt.

icon
SCHADE: Anoniem
28 Februari 2019

Ontvangst is prettig en klantvriendelijk, waarbij de reparatie opdracht nog eens samen gecontroleerd wordt! Leenwagen stond gereed en uitleg, indien gewenst! Mijn wagen werd op tijd gereed gemeld en bij het ophalen samen een controle van het werk gedaan. De reparatie is geheel naar afspraak en verwachting perfect uitgevoerd! Garantie-certificaat en, als extra service, een schone auto worden overhandigd, dus een uitstekende service!

icon
WERKPLAATS: Bram de Vette
27 februari 2019

Goede en snelle service. prettige mensen die het bedrijf runnen. goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn auto daar gekocht en nu weer voor apk gebracht top!

icon
WERKPLAATS: Matthijs van der Welle
19 februari 2019

Goede service, vriendelijke communicatie en redelijke prijzen. Een aanrader.

icon
SCHADE: Anoniem
2 Februari 2019

Uitstekend geholpen tegen scherpe prijs en met goede service (bijv. Vervangend vervoer)

icon
SCHADE: Anoniem
  18 Januari 2019

Schade is uitstekend hersteld. Personeel is vriendelijk en kundig en een vervang auto is inbegrepen zodat je de auto zolang kan achterlaten als nodig.

icon
SCHADE: Anoniem
8 Januari 2019

Schade uitstekend gemaakt, vervangend vervoer is top. Prijs is te doen. Personeel is 100 procent behulpzaam. Top!!!

icon
SCHADE: Anoniem
19 december 2018

Bij Oudshoorn & Ruygt gaat kwaliteit voor prijs. De schade bleek toch wat breder dan voorzien en bleek extra arbeidsuren te vergen. Dit is schappelijk verrekend en nog steeds duidelijk goedkoper dan andere offertes, ik heb er geen punt van gemaakt. Het resultaat is schitterend.

icon
SCHADE: Willem
11 december 2018

Keurige ontvangst en vriendelijk geholpen. Bij het ophalen van mijn auto waren ze net bezig om hem te wassen. Schade was keurig gerepareerd! Ik had ook nog een kras op mijn achterdeur en vroeg om advies mbt reparatie. Deze werd er direct ter plaatste uitgepoetst en nog gratis ook! Toen ik later thuis was zag ik dat mijn ruitesproeiervloeistof - waarvan een lampje me al een paar weken probeerde te vertellen dat ie leeg was- bijgevuld was. 

icon
WERKPLAATS: Anoniem
8 December 2018

Erg tevreden. Duidelijke communicatie mbt was ze gaan doen en wat ze gedaan hebben. En als kers op de taart wordt de auto gewassen. Je kan eventueel ook een leenauto meekrijgen. Goede service!

icon
WERKPLAATS: Anoniem
28 November 2018

Prima service. Vriendelijk personeel. Gratis vervangende auto en de afspraken worden nagekomen. Aanrader!

icon
SCHADE: Anoniem
17 November 2018

Wat ben ik blij dat ik voor Autototaalservice Oudshoorn & Ruygt heb gekozen! Gratis vervangend vervoer, klantvriendelijk personeel en een telefoontje om te overleggen over de te maken schade. Bij het ophalen van onze auto, mocht ik foto’s zien die gemaakt zijn tijdens het herstellen van de auto. Ontzettend leuk om te zien. Dank jullie wel voor de goede service en het perfect herstellen van onze auto! Bij eventuele volgende schade kom ik zeker bij jullie terug en ik raad jullie zeker aan bij anderen!

icon
SCHADE: Carolien
14 november 2018

Heel erg tevreden! Schade laten repareren en de auto was binnen 2 dagen klaar. Schade is mooi gerepareerd en daarnaast is zelfs een andere schade netjes opgepoetst en de raamstrip gemaakt. Blij verrast toen ik de auto kwam ophalen. Het contact verliep ook super, er wordt goed met je meegedacht.

icon
SCHADE: John Rueck
11 november 2018

Mijn bumper moest vervangen worden voor een kleine schade. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de geboden service. Alles ziet er weer TOP uit, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Voor onderhoud en APK kun je hier ook terecht en ga dat zeker doen. Ben zeer tevreden.

icon
WERKPLAATS: Shanny Anoep
17 oktober 2018

Auto gebracht voor een APK. Goede service. Duidelijke communicatie over vervangingskosten. Ik ben zelfs afgezet bij het metro station zodat ik niet hoefde te lopen.

icon
SCHADE: René Verhaar
7 oktober 2018

Vandaag is mijn Suzuki Vitara terug gebracht van omgevallen verf blik schade. Het is ongelooflijk ze bestaan nog een top bedrijf, met super goede service. Perfecte leen auto gehad, ik werd goed op de hoogte gehouden . De auto is top hersteld en super schoon terug gebracht. Iedereen erg bedankt Helemaal blij René Verhaar

icon
WERKPLAATS: GNO W
9 september 2018

Via internet en naar aanleiding van de goede recensies bij Oudshoorn & Ruygt mijn volkswagen APK laten keuren. Goede service en snel geregeld! Zeker een aanrader.

icon
OCCASION: Ivonne Captein
31 juli 2018

Twee maanden geleden een prachtige tweedehands auto gekocht, we zijn er uiterst tevreden over. We kwamen per toeval bij deze garage terecht en hadden direct een goed gevoel over de wijze waarop we geholpen werden en de afhandeling van de verkoop van de auto. Alles wat besproken was is keurig geregeld. Hun stelde hun vertrouwen in ons wij in hun. Super garage jullie hebben er een vaste klant bij.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!